Thuis
Zalen
vergader
keuken
catering
activiteiten
Slijterij
Nieuws
Waar kunt u Cafe Zwaneveld vinden
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!

Programma

INFORMATIE

SFEERVOLLE ZALEN
Maak kennis met de vernieuwde zalen van Zwaneveld. Geschikt voor vergaderingen, recepties, feesten en zakelijke bijeenkomsten.

NIEUW BIJ ZWANEVELD: EEN BARBECUE IN DE ZAAL
Waarom wachten tot de zomer? Herfst, winter of slecht weer in de zomer?
Bij Cafe-Zaal Zwaneveld in Norg, is dit geen probleem. Hier kunt u nu ook in de zaal barbecueŽn.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BIERTAPVERHUUR
Zwaneveld heeft verschillende biertaps in de verhuur, groot of klein. Compleet met glazen en Heineken Bier 50 lt en Heineken Bier 10 lt. Feesttafels, statafels en glazen. Voor een geslaagd feest bij u thuis!

Informeer naar de mogelijkheden!


MURPHY'S QUIZ NIGHT

Een Murphy's Quiz Night is een algemene en avondvullende kennisquiz met diverse vragen, een muziekronde en een fotoronde. De quiz vindt plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer.

Op vrijdag 18 september is de derde Murphyís Quiz Night van het seizoen 2020 gehouden. Met een aangepaste zaalopstelling was er plaats voor 15 teams met 60 deelnemers! Na een leuke en erg spannende quizavond is het team OOMJANENTANTEMACHIE op de eerste plaats geeindigd, met een tweede plaats voor TEAM EEN. KZWS en de ULTRA'S eindigden op een gedeelde derde plaats.

Op dit moment geen data voor de Murphy's Quiz Night. Indien de COVID maatregelen versoepelen, gaan we weer aan de slag op de derde vrijdag van de maand!

Volledig nieuws artikel