Na twee jaar met beperkingen door het Corona virus gaan we er vanuit dat we eindelijk weer als vanouds de Murphy’s Quiz Night kunnen organiseren.

Vrijdagavond 16 september gaat vanaf 20.30 uur een nieuw seizoen met Murphy’s Quiz Nights van start bij Café Zwaneveld in Norg. Nieuwe en bestaande teams worden uitgenodigd om maandelijks aan deze gezellige en spannende quizavonden deel te nemen!

Al in 2008 zijn café-eigenaren Arnold en Irma Zwaneveld en presentator Michaël Wiese begonnen met het maandelijks organiseren van zogenoemde “Murphy’s Quiz Nights”. Tijdens deze quizavonden spelen teams van maximaal 5 personen tegen elkaar. Tijdens de quiz wordt ieders algemene kennis, gedurende 8 rondes, grondig op de proef gesteld. Naast de normale vragenrondes is er ook plaats voor een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden zijn avondvullend en vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. Vanaf 2009 zijn er gedurende de wintermaanden volledige Murphy’s Quiz seizoenen gehouden met 8 quizavonden per jaar.

De eerste quizavond van het seizoen 2022-2023 vindt plaats op vrijdag 16 september. De maanden daarna worden de quizavonden gehouden op vrijdag 14 oktober, vrijdag 11 november en vrijdag 16 december.

De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Graag zouden we alle teams willen vragen om zich van tevoren even op te geven. Dit kan via 0592-612271 of info@cafezwaneveld.nl.