Zalen

Cafe-Zaal Zwaneveld is een perfecte locatie voor personeelsfeesten, gezellige recepties en evenementen. Daarnaast verzorgen wij een uitgebreide lunch of diner voor groepen. Voor elke gelegenheid geldt dat je deze naar eigen wens kunt samenstellen.

Wat voor bijeenkomst u ook voor ogen heeft, bij Zwaneveld is er een geschikte ruimte die past bij uw wensen. Van vergadering tot zakelijke bijeenkomst en van sfeervol jubileum tot een mooie bruiloft, het is bij ons geen enkel probleem. Of viert u liever een feestje in het cafe?

Daarnaast bieden wij ook de gelegenheid om te barbecueën. Dit kan zowel bij ons in de zaal als buiten op het terras. 

Informeer naar alle mogelijkheden.

Wat u van ons kunt verwachten

Recepties en familie-bijeenkomsten

Zwaneveld biedt verschillende mogelijkheden voor recepties en familie-bijeenkomsten aan. Zo bieden wij een volledige koffietafel, borrelgarnituur of buffetmogelijkheden aan.

Wat u van ons kunt verwachten

Bruiloften

Op één van de mooiste dagen van uw leven wilt u zich nergens zorgen over willen maken. Bij Zwaneveld bent u aan het juiste adres om zich volledig te laten ontzorgen en om er een spetterende dag van te maken.

Graag gaan we samen in gesprek om voor u een prachtige dag te verzorgen.

Wat u van ons kunt verwachten

Bedrijfsfeesten

Voor bedrijfsfeesten bent u bij Zwaneveld aan het juiste adres.

Wat u van ons kunt verwachten

Vergaderen

Bent u opzoek naar een plek voor het houden van een vergadering? Ook hiervoor zijn onze zalen zeer geschikt. Er is voldoende parkeergelegenheid en in de ruime zaal is alles aanwezig om je vergadering zo aangenaam mogelijk te maken. Beamer, tv scherm en natuurlijk goede wifi. Kom vergaderen bij Zwaneveld, eventueel inclusief lunch of buffet.

Wat u van ons kunt verwachten

Afscheid

In onze zalen kunnen we alles regelen voor een waardig afscheid, precies volgens uw wensen.